top of page

Bij Van der Ende Transport kunt u terecht voor transport van stukgoed, de opslag van goederen, sneltransport en voor logistieke diensten. Hierdoor kunnen wij u compleet ontzorgen. Dat begint bij onze planningsafdeling. Ons team met planners werkt al jaren voor onze vaste klanten en kennen onze klant door en door. Ze denken mee en vaak zelfs vooruit. U als klant wordt daardoor ontzorgt en zal het als een fijne en persoonlijke samenwerking ervaren.

DIENSTEN

Foto van vier vrachwagens opgesteld aan de weg

TRANSPORT

Van der Ende Transport beschikt over trekkers, opleggers, trailers en bakwagens. Het maakt niet uit wat voor product u heeft: wij vervoeren het voor u. Onze ervaren chauffeurs zorgen dat het op tijd en volgens afspraak geleverd wordt.

OPSLAG

Van der Ende beschikt over meer dan 6.000 m  opslagruimte. Of uw goederen er nu 1 uur staan of een jaar, bij ons staat het netjes en controleerbaar opgeslagen. Ons team in de loods staat klaar om het snel en vakkundig te laden en te lossen. U kunt terecht tussen 07.00 en 20.00 uur ‘s avonds. Waar vind je dat nog? Dat bedoelen wij met service en “klaar staan voor onze klanten”.

2

Detail foto van opslag
Foto van een planner aan het werk

LOGISTIEK

We vervoeren producten van A naar B. Dat kan heel eenvoudig zijn, maar bij grotere aantallen werkt dat pas echt goed als processen op elkaar zijn afgestemd. In overleg met u kunnen we onze dienstverlening op maat maken of onze ICT koppelen aan die van u. We werken dan als verlengstuk van uw bedrijf.

KOERIERSDIENST

Bij Van der Ende Transport kunt u ook terecht voor spoed- en kleintransport in de vorm van Vitex Koeriers.

Klik hier voor meer informatie over Vitex Koeriers...

Vitex Koeriers busje voor koeriersdienst
bottom of page